Om oss

VI SÄLJER

Redskap och ytor för fysisk träning och avkoppling.

Vi brinner särskilt för att träna utomhus och så naturligt och lokalt som möjligt. Finns det svensktillverkade alternativ så säljer vi det.

VI ÄR

Naturlig Rörelse Sverige AB grundades 2015 och är baserade i Näsåker, Sollefteå kommun. Grundaren, ägaren och VD Olof Flemström är utbildad och erfaren lärare i Idrott & Hälsa, samt utbildad personlig tränare på Gävle Högskola och högst certifierad instruktör i träningsformen MovNat (Moving Naturally- naturlig rörelse) i Sverige.

Medverkan i media

 

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Naturlig Rörelse Sverige AB

Organisationsnummer: 559020-9242

Telefonnummer: 010-176 25 26

E-postadress: info@naturligrorelse.se

www.naturligrorelse.se

För privatkunder

1. Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

2. Leveranser och returer

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp för privatpersoner

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:

Naturlig Rörelse Sverige AB

Box 14

881 06 Näsåker

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

3. Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

För företag

Beställningsrutin

Beställning görs per e-post eller telefon. Eventuella önskemål om ändringar i standardprodukter tas endast emot skriftligen.

Leveranstid

4-6 veckor från mottagen beställning. Leveransdatum framgår på orderbekräftelsen.

Leveransvillkor

Frakt tillkommer. Kostnad för speciellt transportemballage kan tillkomma. Köparen ansvarar för lossning av godset.

Betalningsvillkor

30 dagar netto från fakturadatum.

Returhantering

Godkännande från oss genom kontakt per telefon måste ges före retur av produkt. Generell hanteringskostnad 25%. Kunden står för returfraktkostnad. Specialbeställd vara återtas/återbetalas ej om inte så avtalats specifikt med ansvarig säljare.

Reklamation

Vid mottagandet skall mottagaren kontrollera varan. Transportskadad vara skall med det snaraste efter mottagandet anmälas till transportören. Andra anmärkningar på levererad produkt skall meddelas säljaren inom 20 dagar efter mottagandet.

Garanti

våra produkter har en garantitid om 3 år. Garantin gäller 3 år mot funktionsfel till följd av material- eller produktionsfel på trä- och metalldelar.

Garantin gäller inte:

  • För naturligt slitage och missfärgning.
  • Om produkt vanvårdas, behandlas ovarsamt, utsätts för onormal användning eller utsätts för vandalism.
  • Om köparen inte genomfört och dokumenterat tillsyn och underhåll.
  • Om produkt monteras på sätt som strider mot våra instruktioner.
  • Om köparen inte underrättar oss om felet inom tre (3) månader från dag då felet upptäcktes eller borde ha upptäckts.

Under garantitiden åtar sig vi att, efter eget val, antingen ersätta felaktig detalj med ny eller reparera den felaktiga detaljen.

 Övrigt

för order understigande 3 000 kr ex moms och frakt tillkommer en administrationsavgift på 400 kr. Vi reserverar oss för mått- och konstruktionsändringar samt eventuella tryckfel. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.